Sisteme alarme antifurt | DesignFriends

Sisteme alarme antifurt

Sisteme alarme antifurt

Solutii antifurt care securizeaza si alimenteaza tablete, telefoane, ceasuri, casti, boxe, laptop-uri si alte echipamente in functie de necesitatile din locatie, special concepute pentru a proteja marfurile, personalul chiar si clientii unui magazin cat timp acesta este deschis publicului larg. Au si rol de intimidarea persoanelor care doresc sa sustraga bunuri din magazin. Sistemele au eficienta maxima daca sunt folosite impreuna cu sistemele de supraveghere video.

Subcategorii

Antifurt J-Plug Splitter 2

Solutia perfecta pentru casti, tablete, boxe, ochelari VR sau unelte electrice

Sistemul de securizare J-Plug Splitter 2 reprezinta o solutie 2 in 1, simplu de instalat si de operat. O poti folosi cu usurinta pentru securizarea produsului si in acelasi timp pentru alimentare, in functie de nevoile din locatie. Ai la dispozitie un cablu de 1 m care permite clientilor sa testeze fara probleme produsul securizat. Cablul este armat pentru a-i spori rezistenta iar design-ul este special conceput pentru a reduce acumularea prafului sau a murdariei din magazin.

Sistemul de securizare J-Plug Splitter 2 are incorporata o baterie pentru incarcarea rapida a produsului securizat. Poate securiza si incarca cu usurinta orice produs de 5V iar avertizarea sonora este de 100db. Armarea si dezarmarea se fac cu usurinta de catre personalul din magazin cu ajutorul unei chei. Activarea alarmei se face de fiecare data cand cineva incearca sa taie cablul de siguranta sau cand mufa a fost deconectata de la produs. Statusul sistemului este usor de observat datorita iluminarii LED de care dispune. Alarma poate fi activa si cand se opreste curentul din locatie prin achizitionarea cablului de alimentare alarma J-PLUG Splitter 2, in versiunea BOOST + BATERIE. Designul de care dispune J-Plug Splitter 2 permite creativitate si flexibilitate, ceea ce il face solutia perfecta pentru securizarea si incarcarea produselor cu forme curbate cum ar fi boxele. Poate fi usor transformat in 2 modele: LOOP si LOCK si poti alege mufa Micro USB, Type C sau Lightning, in functie de nevoile din magazin.

Pentru produsele cu alt tip de mufa se pot folosi cu usurinta adaptoare.

Vezi brosura Descarca

Alarme securizare produse

Ofera siguranta produselor expuse

Alege solutiile antifurt InVue pentru securizarea si alimentarea unei game variate de produse ca laptopuri, tablete, telefoane, camera video, ochelarii VR, casti, boxe, ceasuri si multe alte produse expuse in magazinele de specialitate. Toate sistemele antifurt InVue au implementate cheia IR patentata, fiind astfel usor de utilizat si oferind siguranta ridicata produselor expuse.