Solutii comunicare | DesignFriends

Solutii comunicare

Comunica simplu si usor, solutii comunicare DesignFriends

Comunicarea este cheia spre succes in orice domeniu ai activa. La DesignFriends iti usuram munca si te ajutam sa gasesti solutii adaptate, flexibile si fiabile pentru proiectul tau. Iti suntem alaturi in tot procesul de creatie si implementare si avem know-how-ul necesar pentru ca proiectul tau sa devina realitate.

Subcategorii

Solutii digitale

Fii lider in tehnologie impreuna cu Solutii digitale DesignFriends

Tine pasul cu tehnologia si alege solutii digitale inovatoare care sa iti usureze munca si care sa-ti impresioneze clientii. Mesajele transmise ajung in acest fel la cat mai multi clienti iar continutul poate fi schimbat chiar de la distanta, printr-un singur click. Ai posibilitatea de a alege diagonala ecranelor in functie de spatiul pe care il ai disponibil. Mentenanta facila, rezultate excelente!

VEZI CATALOG!  DESCARCA!

Sisteme expozitionale modulare

Sisteme expozitionale modulare, tot ce ai nevoie pentru amenajari de magazine, birouri sau diverse amenajari interioare

Solutiile DesignFriends sunt flexibile, estetice, fiabile, usor si simplu de montat. Pot fi integrate intr-o gama diversificata de constructii, de la standuri expozitionale, vitrine, sisteme de afisare, semnalizare si prezentare pana la mobilier comercial, mese, sisteme de depozitare, panouri protectie, totul pe dimensiunile dorite.

Sisteme afisare si prezentare

Sisteme afisare si prezentare DesignFriends

Transmite ofertele si mesajele intr-un mod practic si elegant cu ajutorul sistemelor de afisare si prezentare de la DesignFriends. Ai de ales dintr-o gama variata de produse, de diverse forme si dimensiuni, portabile, usor de utilizat si simplu de montat. Tot ce ai nevoie pentru transmiterea mesajelor publicitare, cu grafica dorita.

Preturile afisate nu includ personalizarea produselor. Pentru grafica inclusa, cereti pret special aici!

Rama LED cu dubla fata
In stoc
Rama LED cu dubla fata reprezinta o solutie eleganta pentru afisarea mesajelor publicitare.
261,80 lei
Rama click din aluminiu 25mm
Rama click (snap) reprezinta o alegere simpla si eleganta pentru afisarea graficii dorite, ca postere, afise, instructiuni, calendare, plannere, fotografii si multe altele, cu formate de print de la A5 la A0.
Pret la cerere. Va rugam sa ne contactati aici