Materiale ECO | DesignFriends

Materiale ECO

Alege solutii ECO pentru afacerea ta si ai grija de mediul inconjurator!

La DesignFriends gasesti materiale sustenabile care confera un design inovator proiectului tau, cat si 100% ecologice si prietenoase cu mediul inconjurator.

Subcategorii

Autocolant fara adeziv ECO

Autocolant fara adeziv ECO

Pot fi personalizate prin diverse metode de imprimare!

Autocolantele fara adeziv se lipesc cu usurinta pe multiple suprafete plane, fara a lasa urme. Se pot repozitiona usor, sunt impermeabile si rezistente la rupere. Le poti reutiliza ori de cate ori ai nevoie iar cand lipirea este ingreunata de praf sau murdarie, pur si simplu se spala cu apa suprafata de contact. In plus, sunt 100% reciclabile si nu contin PVC.

Autocolantele fara adeziv pot fi personalizate prin diverse metode de imprimare ceea ce le face solutia perfecta pentru o varietate de aplicatii de etichetare, ambalare, proiectare si marketing.

Hartie ECO

Hartie ECO

Hartie ECO este o solutie inovatoare, impermeabila, rezistenta la rupere, fara PVC. Aceste performante fac din ea solutia perfecta pentru o varietate de aplicatii ca brosuri, cataloage, carti de vizita, meniuri, calendare, semnalizare PO, etichete si multe altele.

Placi ECO

Placi ECO, sustenabile, rezistente, printabile si usoare

Placile carton tip figure confera un design inovator, diferit, 100% ecologic si prietenos cu mediul inconjurator!

Produse ECO, 100% reciclabile, rezistente si solide, insa usor de manipulat si de transportat datorita greutatii reduse. Le poti personaliza cu grafica dorita fiind printabile pe ambele parti si le poti taia cu usurinta in functie de dimensiunile de care ai nevoie, fara sa lase deseuri.

Sunt ideale pentru o gama variata de aplicatii de interior, din productia publicitara precum display-uri, standuri expozitionale, vitrine sau diverse obiecte de mobilier (mese, scaune, dulapuri etc). Le poti folosi cu succes si pentru impachetare oferind stabilitate si protectie suplimentara produselor transportate.