Rame poster | DesignFriends

Rame poster

Rame poster ideale pentru multe aplicatii cu cadre de afisare

Ramele poster sunt ideale pentru multe aplicatii cu cadre de afisare cu schimbare rapida si pentru bugete reduse. Acestea sunt utilizate pe scara larga pentru expozitii, magazine cu amanuntul, puncte de cumparare, echipamente pentru magazine, birouri corporative, hoteluri, restaurante, cazinouri, ascensoare, banci si uniuni de credit, cinematografe, centre de sport si divertisment, transport si facilitati industriale.

Preturile afisate nu includ personalizarea produselor. Pentru grafica inclusa, cereti pret special aici!

Subcategorii

Rame cu LED

Perfect pentru ferestre, magazine si afisajele superioare

Ramele poster cu LED sunt alcatuite dintr-un cadru independent sau montat pe perete, o grafica de inalta calitate si un sistem de iluminare cu LED-uri pentru a ilumina mesajul publicitar. Ramele poster cu LED sunt portabile si ideale pentru utilizare in expozitii, evenimente sau spatii comerciale.

Preturile afisate nu includ personalizarea produselor. Pentru grafica inclusa, cereti pret special aici!

Rame click/snap

Rame click (snap) ideale pentru multe aplicatii cu cadre de afisare

Ramele click (snap) sunt ideale pentru multe aplicatii cu cadre de afisare cu schimbare rapida si pentru bugete reduse. Acestea sunt utilizate pe scara larga pentru expozitii, magazine cu amanuntul, puncte de cumparare, echipamente pentru magazine, birouri corporative, hoteluri, restaurante, cazinouri, ascensoare, banci si uniuni de credit, cinematografe, centre de sport si divertisment, transport si facilitati industriale.

Preturile afisate nu includ personalizarea produselor. Pentru grafica inclusa, cereti pret special aici!

Deocamdata nu sunt produse disponibile

Ramai aproape! Produsele vor fi afisate aici pe masura ce vor fi adaugate.