Placi Acrilice | DesignFriends

Placi acrilice

Placi acrilice DesignFriends

Foaia acrilica sau sticla organica este cunoscuta in mod obisnuit sub forma de sticla acrilica. Foaia acrilica are o buna transparenta, stabilitate chimica, proprietati mecanice si rezistenta la intemperii, vopsire usoara, prelucrare usoara si un aspect frumos. Placile se pot prelucra dupa preferinte.

Subcategorii

PMMA XT

PMMA XT, un suport pentru imaginatie

PMMA XT, Placi acrilice extrudate folosite pentru firme luminoase, standuri expozitionale, semne publicitare, protectii utilaje de lucru sau mobilier comercial. Placile acrilice se pot gauri, taia sau freza. Se pot termoforma, se pot indoi la cald si se serigrafiaza. Astfel pot deveni un suport pentru imaginatie!

PMMA CN

PMMA CN folosite indoor si outdoor

Placi acrilice turnate, cu un grad mare de transmisie a luminii (92% pentru placile transparente) comparativ cu sticla, la care se adauga rezistenta la razele UV si la imbatranire.
Placi acrilice turnate sunt rigide, rezistente la impact si cantaresc mai putin de jumatate din greutatea unui geam de sticla de aceleasi dimensiuni.

Placile acrilice turnate sunt folosite indoor si outdoor, pentru realizarea reclamelor luminoase, a literelor volumetrice, standurilor expozitionale si a altor produse care pot atrage atentia trecatorilor.