Autocolant fara adeziv YUPO® | DesignFriends

Autocolant fara adeziv YUPO®

Lasa-te uimit de YUPO®!

Autocolantele fara adeziv YUPO® se lipesc cu usurinta pe multiple suprafete plane, fara a lasa urme. Se pot repozitiona usor, sunt impermeabile si rezistente la rupere. Le poti reutiliza ori de cate ori ai nevoie iar cand lipirea este ingreunata de praf sau murdarie, pur si simplu se spala cu apa suprafata de contact. In plus, sunt 100% reciclabile si nu contin PVC.

Diferenta dintre YUPO TAKO® si YUPO JELLY® este ca YUPO TAKO® este alb si YUPO JELLY® este transparent.
Autocolantele fara adeziv YUPO® pot fi personalizate prin diverse metode de imprimare ceea ce le face solutia perfecta pentru o varietate de aplicatii de etichetare, ambalare, proiectare si marketing.

Subcategorii

YUPO TAKO®

YUPO TAKO® - autocolantul ideal pentru etichetele energetice

YUPO TAKO® - 100% reciclabil si nu contine PVC

TAKO® inseamna caracatita in japoneza. YUPO TAKO® se lipeste pe suprafete plane exact ca o caracatita datorita microstructurii asemanatoare unor ventuze. Nu contine adeziv, se lipeste si se dezlipeste usor, fara a lasa urme. Este reutilizabil iar cand lipirea este ingreunata de praf sau murdarie, pur si simplu se spala cu apa suprafata de contact. Este 100% reciclabil si nu contine PVC.

VEZI BROSURA! DESCARCA!

YUPO JELLY®

YUPO JELLY® este autocolantul fara adeziv ideal pentru geamuri

Datorita microstructurii se lipeste pe suprafetele transparente fara sa lase urme. Produsele realizate cu YUPO JELLY® se lipesc si se dezlipesc cu usurinta, sunt reutilizabile si repozitionabile. Nu contine PVC si este 100% reciclabil. La toate aceste avataje, se adauga transparenta, calitatea si flexibilitatea de imprimare.

VEZI BROSURA! DESCARCA!