Monitoare Philips | DesignFriends

Monitoare Philips

Acum este foarte usor sa iti alegi urmatorul monitor Philips

Monitoarele Philips ofera tehnologii TV de ultima generatie, inclusiv 4K UHD, Ambilight care invaluie incaperea, Android TV, Asistent Google, Dolby Vision si Dolby Atmos.

Subcategorii

Seria B-Line

Productivitate profesionala

B-Line - Business Line

Sporeste productivitatea. Philips B-Line se integreaza fara probleme in sistemele corporatiste pentru un control eficient. Chromecast incorporat asigura functionarea fara probleme a prezentarilor, cu partajare wireless instantanee a continutului media de pe dispozitive Windows, Apple si Android™.

Seria C-Line

Afisaj interactiv pentru sedinte

C-Line - Corporate Interactive

Creste la maximum implicarea si inspira colaborarea cu un afisaj interactiv Philips C-Line. Aceste afisaje cu Android sunt concepute pentru a rezista la utilizarea zilnica intensa si au pana la 10 puncte tactile, sticla de la o margine la alta si design cu instalare la nivel.

Seria D-Line

Seria D-Line Philips

D-Line - Basic Professional Signage

Iesi in evidenta cu un afisaj Philips D-Line FHD profesional si rapid. Calitatea superba a imaginii Philips asigura culori fidele si contrast intens. Poti sa afisezi fara efort continut din surse multiple pe un singur ecran.

Seria H-Line

Atrage atentia

H-line - High Brightness

Mesajul tau va ramane vizibil zi si noapte cu panoul Philips H Line Full HD. Gratie claritatii si contrastului uimitoare, este solutia perfecta pentru zonele aglomerate, expuse la lumina ambianta puternica.

Seria P-Line

Rezistent si capabil

P-line - Professional Signage

Satisfa cerintele mediilor dificile cu un afisaj P-Line Full HD profesional si robust. Componentele rezistente mentin acest afisaj functional din bucatarie si pana in sala motoarelor.

Seria T-Line

Afisaj interactiv pentru sala de clasa

T-line - Interactive Signage

Creste la maximum implicarea şi inspira colaborarea cu un afisaj interactiv Philips T-Line. Dispunand de sticla securizata antireflexie, aceste afisaje cu Android sunt concepute pentru a rezista la utilizarea zilnica intensa si au pana la 20 de puncte tactile.

Seria Q-Line

Seria Q-Line Philips

Q-line - Basic Signage

Informeaza si incanta audienta cu un afisaj Ultra HD profesional Philips Q-Line. Aceasta solutie fiabila poate fi instalata si este gata de utilizare oricat de repede ai nevoie.

Seria X-Line

Afisaj versatil pentru pereti video

X-line - Video wall Signage

Atrage atentia cu un afisaj Philips X-Line pentru pereti video. Rama extrem de ingusta permite conectarea aproape insesizabila a unui afisaj de orice dimensiune.

Accesorii

Accesorii monitoare Philips

Pentru cea mai buna performanta a produselor Philips, iti recomandam sa folosesti doar accesorii originale!