Foga System | DesignFriends

Foga System

Sisteme expozitionale modulare Foga

Foga System - calitate premium, design, flexibilitate si inovatie

Foga System ofera sisteme modulare din aluminiu si profile pe care le poti folosi cu succes in diverse proiecte din amenajari de magazine, expozitii, POS sau montaje industriale. Aici gasesti cea mai variata gama de profile din aluminiu extrudat dezvoltate in peste 50 de ani de experienta, de la solutii standard pana la solutii customizate pe nevoile tale.

Profilele sunt disponibile in toate dimensiunile de la 1 la 9 mm, pe lungimi standard sau pe comanda. Conectorii reprezinta punctul central din jurul sistemului Foga si sunt cei care cupleaza cu succes profilele. Sunt disponibili in toate dimensiunile pentru a se potrivi gamei variate de profile din aluminiu. La toate acestea, se adauga coltarele, racordurile, capacele, elementele de prindere, accesorii care subliniaza atentia la detalii si calitatea premium a sistemului FOGA.

Subcategorii

Profil FLEX

FLEX, un sistem de profil premium

Flex este un sistem de profil premium cu un program larg, cu cuplaje si accesorii potrivite. Sistemul este usor de manevrat, flexibil si impreuna cu cuplajul care se potriveste tuturor profilurilor, obtineti o imbinare perfecta, cu o stabilitate ridicata si o suprafata eleganta. Exponatele si interiorul sunt punctul forte al sistemului Flex.

Profil FABRIC

Profiluri pentru utilizare cu tesaturi tensionate

Foga System ofera o varietate de profile pentru utilizare cu tesaturi tensionate. Tesatura este fixata in sistem folosind o banda de silicon cusuta in marginea tesaturii. Acesata se introduce pur si simplu intr-un canal incorporat in profile, oferind automat tensiunea corecta fara a fi nevoie de instrumente.

De la solutii montate pe perete cu o singura fata utilizand 01TX sau 03TX pana la 92TX si 43TX pentru solutii cu doua fete si cel mai mare profil 80TX, care ofera o adancime de 80mm intre tesaturi, permitand grafica a tesaturilor cu iluminare din spate folosind iluminarea cu LED-uri.

Gama de profile din tesaturi a fost conceputa pentru a acoperi o gama larga de aplicatii, oferind cel mai bun compromis posibil intre cost, rezistenta si flexibilitate pentru orice scenariu. De asemenea, avem o gama de picioare pentru a realiza pereti independenti si fundaluri grafice in picioare.

Deocamdata nu sunt produse disponibile

Ramai aproape! Produsele vor fi afisate aici pe masura ce vor fi adaugate.