Sistem etichete electronice | DesignFriends

Sistem etichete electronice

Sistem etichete electronice, actualizari in timp real, mentenanta facila, grafica personalizata

Tine pasul cu tehnologia si renunta la etichetele de pret printate, care implica efort manual, procese costisitoare si consumatoare de timp, in urma carora pot aparea erori greu de gestionat. Nu mai este nevoie sa printezi etichetele de fiecare data cand se modifica preturile sau ca angajatii sa fie blocati cu schimbarea manuala a eticheteleor.

Acum ai o singura interfata de unde poti gestiona preturile, codurile de bare sau promotiile dintr-un magazin sau dintr-o retea de magazine. Actualizarea se face instantaneu, din aplicația software, printr-un server de conexiune wireless. Sistemul este format din 3 componente: software, hardware (etichetele in sine) si accesoriile de prindere la raft.

Cu DesignFriends lucrezi eficient si profitabil!

VEZI CATALOG!  DESCARCA!

Subcategorii

Etichete electronice

Etichete electronice DesignFriends

Clientii iau decizia de cumparare la raft, de aceea informatia trebuie sa fie corecta, completa si usor de schimbat. Prin alegerea etichetelor electronice DesignFriends, totul se face simplu si rapid, cu actualizari in timp real. In plus, rafturile vor avea un design unitar, cu grafica dorita.

Accesorii etichete electronice

Accesorii etichete electronice DesignFriends

Tot ce ai nevoie in materie de accesorii pentru implementarea etichetelor electronice la raft, de la sisteme de agatare, sine, suporti, pana la cleme sau tije. Rafturile vor avea un design unitar, cu grafica dorita. Alege accesoriile necesare magazinului tau pentru a te bucura de sistemul complet al etichetelor electronice.