Folie protectie solara | DesignFriends

Folie protectie solara

In sfarsit razele de soare sunt imblanzite!

Foliile de protectie solara DesignFriends ofera multiple avantaje de-a lungul anotimpurilor. Pe langa faptul ca iti permit sa controlezi lumina dupa cum doresti, acestea ofera si optimizare termica: o izolatie mai buna in timpul iernii si o reducere semnificativa a caldurii pe timp de vara. Prin aplicarea foliilor de protectie solara pe geamuri iti protejezi obiectele expuse de decolorarea UV. Sunt potrivite pentru toate arhitecturile, atat pentru interior, cat si pentru exterior, fara sa se decoloreze sau sa-si schimbe culoarea.

Subcategorii

Outdoor

Folie protectie solara outdoor

Gama OUTDOOR de folii de protectie solara de la DesignFriends combina eficienta si design-ul oferind control al luminii, optimizare termica si eleganta pentru orice stil arhitectural.

Indoor

Folie protectie solara indoor

Gama INDOOR de folii de protectie solara de la DesignFriends combina eficienta si design-ul oferind control al luminii, optimizare termica si eleganta pentru orice stil arhitectural.

Folie decorativa sticla

Foliile decorative pentru geamuri iti ofera intimitatea de care ai nevoie

Foliile decorative pentru geamuri iti ofera intimitatea de care ai nevoie, fie ca esti la birou sau in confortul propriei case lasand in acelasi timp sa treaca lumina in incapere. Sunt concepute pentru fi instalate si indepartate rapid si usor. Ai de ales dintr-o gama variata de design-uri cu grade diferite de opacitate in functie de nevoile tale.

Intimitate, design si originalitate de la DesignFriends!

Folie antiefractie si securitate

Securitatea este nepretuita atat in business, cat si in confortul propriei case

Foliile antiefractie si securitate oferite de DesignFriends te ajuta sa fii in siguranta impiedicand spargerea geamului in cazul unui accident sau al unei tentative de efractie. Au un strat rezistent la zgarieturi sau grafitti pentru durabilitate si usurinta in intretinere in timpul curatarii ferestrelor. In plus, nu blocheaza vizibilitatea sau distorsioneaza fiind transparente si te protejeaza de razele solare.

Deocamdata nu sunt produse disponibile

Ramai aproape! Produsele vor fi afisate aici pe masura ce vor fi adaugate.