Ambalaje Pentru Protectie | DesignFriends

Ambalaje

Ambalajul este stiinta, arta si tehnologia de a inchide si de a proteja produsele care vor fi distribuite sau depozitate. Ambalarea se refera la procesul de proiectare, evaluare si producere a pachetelor in functie de produsul ambalat. DesignFriends comercializeaza o gama mare de ambalaje din categoriile cutii din carton, separatoare si paleti.

Subcategorii

Cutii

Indiferent daca doriti sa va mutati in casa noua, intr-un birou nou, sa sortati articolele pentru transport sau pentru depozitare, alegerea unei cutii din carton este ideala. Gasiti mai jos oferta noastra.

Separatoare

Separatoare din carton folosite pentru a separa randurilor cu produse de pe paleti sau pentru separarea produselor din cutii atunci cand avem mai multe produse in cutie. Separatoarele asigura protectia produselor si pastrarea lor organizata in timpul transportului si al manipularii paletilor sau cutiilor. Separatoarele ofera si o rezistenta la soc si la schimburile de temperatura.

Paleti

Paleti folositi la transportul si manipularea de marfuri. Paleti tip EURO, sau NON EURO, realizati la dimensiuni standardizate sau dimensiuni atipice.

Deocamdata nu sunt produse disponibile

Ramai aproape! Produsele vor fi afisate aici pe masura ce vor fi adaugate.