Advertising | DesignFriends

Advertising

Publicitatea creativa este mai memorabila, de durata, functioneaza cu cheltuieli medii si creeaza o comunitate de fani mai rapida.

Subcategorii

Sisteme expozitionale

Sistemul expozitional, sau stand expo asigura vizibilitatea maxima a produselor si a serviciilor oferite, la targuri si expozitii tematice.

Totemuri

Totemurile publicitare sunt realizate din structuri metalice, la interior fixate in fundatii de beton iar la exterior sunt aplicate diferite materiale avand grafica specifica. Acestea aduc un plus de valoare afacerii dumneavoastra.

Casete luminoase

Fie ca le afisam in spatii deschise, pe holuri sau in birouri, casetele luminoase se vor evidentia intotdeauna. Aceste cadre metalice cu aspect profesional au LED-uri in interior care lumineaza din spate continutul personalizat (grafica), atragand astfel toate privirile. Grafica personalizata se poate inlocui cu usurinta, astfel casetele luminoase devin suport permanent pentru promotii si mesaje.

Smart digital

Ritmul de viata rapid in care traim acum ne-a dus catre vizualuri indraznete si catre solutii multifunctionale usor de utilizat, fara taxe anuale, solutii configurate in cateva minute si care pot fi controlate de oriunde. Ca lideri pe piata digitala, stim ce este nevoie pentru a ajuta companiile sa isi atinga obiectivele.

Deocamdata nu sunt produse disponibile

Ramai aproape! Produsele vor fi afisate aici pe masura ce vor fi adaugate.