Cine suntem?

Suntem o echipa care stie ca succesul poate fi atins doar prin respectarea relatiei cu partenerii de afaceri, seriozitate si dedicatie. Detinem o vasta experienta in industria materialelor de constructii sustinuta cu echipamente tehnice de ultima generatie. De la referenti de comert exterior si reprezentanti comerciali, la graficieni si masinisti, reusim sa oferim o gama larga de produse si servicii cu scopul de a prezenta solutii creative si rapide, conforme cerintelor dumneavoastra.


Design Friends…

Deoarece suntem preocupati de nevoile clientilor nostri si dorim sa avem un impact pozitiv asupra companiei dumneavoastra prin varietatea serviciilor pe care le punem la dispozitie.


Ce oferim?

Dinamismul mediului contructiilor se afla in continua expansiune si poate fi uneori imprevizibil, fapt pentru care dorim sa acoperim printr-o multitudine de servicii intreaga paleta de nevoi ale acestei industrii.
Portofoliul serviciilor oferite este variat de la de Debitare, Finisare, Print-uri in format mare, Lipire/ Sudura, Vopsire pana la Termoformare sau Termovacuumare. Aceste servicii includ consilierea tehnica de specialitate.
Gama Materialelor de Productie disponibila include placi PVC, placi compozite din aluminiu, placi compacte si compozite din policarbonat, placi folii din PVC rigid, profile din PVC sau aluminiu si diferite elemente de fixare, placi HPL si MDF, printuri auto, role dublu adezive sau adezivi lichizi.

Gama Produselor de Mercantizare este vasta si include accesorii pentru afisaj la raft, accesorii suspensie tavan, profile pentru afisaj, suporturi de etichete, suporturi si distribuitoare pliante, accesorii afisare si printuri, rame din aluminiu sau plastic, sisteme de securitate, calendare, genti demo din plastic sau aluminiu, cutii pentru transport.

De asemenea, va punem la dispozitie Sisteme de Prezentare pentru Evenimente si Expozitii precum standuri modulare expozitionale, sisteme expozitionale pliabile tip pop-up si roll-up, sisteme de afisare cu sau fara iluminare, suporturi pentru brosuri, suporturi LCD de podea, perete sau tavan, totemuri digitale de signalistica.

Nu il ultimul rand, deoarece stim ca este mai usor sa apelezi la un serviciu de inchiriere decat sa investesti in diferite echipamente, va punem la dispozitie monitoare si TV-uri LED 4K cu toate serviciile incluse (transport, montaj – demontaj, DVD Player etc).

Aveti nevoie de un anumit material sau serviciu si nu-l gasiti in lista noastra? Contactati-ne, va ajutam cu siguranta!